Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Május 25. 14:47, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Kaszás Géza csatlakozik a Nemzeti Vágta sztárfutamához

Kaszás Géza csatlakozik a Nemzeti Vágta sztárfutamához

Kaszás Gézával bővül a jótékonysági sztárfutamon induló hírességek névsora. Terecskei Rita, Pintér Tibor, Hajas László, Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt mellett a népszerű színész-producer is nyeregbe pattan a Nemzeti Vágta

Kaszás Géza mindig figyelemmel kísérte a Nemzeti Vágta futamait a televízión keresztül, ám most ő maga is nyeregbe pattan: indul a júniusi jótékonysági sztárfutamon. "Egyszer már megfordult a fejemben, hogy indulok a versenyen a Recept Klub színeiben, Kovács Lázár barátomat képviselve, na de a viccet félre téve, tavaly is érkezett felkérés erre az igazán megtisztelő feladatra, de akkor nem tudtam elvállalni, mert nem fért volna bele az időmbe" - árulta el Géza.

A színész-producert Geszti Péter idén is felkereste, s arra kérte, hogy induljon a jótékonysági sztárfutamon. Géza először hezitált, majd végül elvállalta.

"Amikor Péter a napokban felhívott a megtisztelő ajánlattal, kértem egy kis gondolkodási időt, ugyanis öt éve nem ültem lovon. Elmentem Dunakeszire a mesteremhez, aki először azt tanácsolta, ne induljak, mondván, ehhez a versenyhez komoly kondíció szükséges. Aztán felültem a lóra és jobban ment, mint gondoltuk volna, ezért úgy döntöttem, eleget teszek a felkérésnek. Ráadásul egy film miatt újra fontossá vált az életemben a lovaglás" -  tette hozzá Géza, aki győzelme esetén a Szent Erzsébet Segítő Kezek Egyesületének ajánlja fel a nyereményét, amelynek ő az elnöke, felesége pedig a szakmai vezetője.

A színész mindent megtesz annak érdekében, hogy ezzel a nyereménnyel is segíthesse a fogyatékkal élőket, ezért elszántan, minden nap gyakorol a Nemzeti Vágtára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.