Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Március 28. 09:08, kedd | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Katalin hercegné kihagyta Rebecca Deacon esküvőjét

Katalin hercegné kihagyta Rebecca Deacon esküvőjét

Katalin hercegné mégsem ment el felmondott titkárnőjének az esküvőjére.

A hétvégén örök hűséget fogadott egymásnak Rebecca Deacon, Katalin személyi titkárnője és párja, Adam Priestley. A hercegné külön engedélyével a menyegzőt a a Szent Jakab-palotában található Királyi kápolnában rendezték meg, ahol végül nem jelent meg Katalin és Vilmos, ahogyan azt a brit lapok korábban várták.

Az ifjú párt akkor kapták lencsevégre, amikor egy klasszikus autóval távoztak a templomból, de a hercegi párnak se híre, se hamva nem volt a környéken sem.

Miért? Erre egyelőre nincs válasz, de a sértődés vélhetően kizárható, hiszen ők ketten igazán jó barátnők lettek az elmúlt évek alatt. A hercegné jobbkeze inkább csak nem szeretett volna nagy sajtójelenlétet…

Mint pár hete kiderült, Rebecca új kihívásokra vágyik, így a nyáron otthagyja a királyi családot. A hölgy, aki a hercegné előtt Harry egyik jótékonysági szervezeténél dolgozott, tíz év után döntött úgy, hogy karrierjében változásokra van szüksége.

A Deacon távozásával megnyílt pozíció talán a legfontosabb, amelyet a hercegné mellett lehet végezni, aki affinitást érez magában, bátran jelentkezzen, hisz sosem lehet tudni…

Hogy mik is lennének a következő szerencsés feladatai? Katalin magán és hivatali előjegyzési naptárának kezelése, programok és események szervezése, a hercegné pontos tájékoztatása, azokról, akikkel találkozni fog.

Továbbá nyilvános megjelenésein cipelheti azt a sok ajándékot és virágcsokrot, melyet Vilmos herceg nejének, illetve csemetéinek szánnak a jelen lévők.

Fotó: illusztráció

Forrás: itt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.