Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2012. Augusztus 03. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Katinka hazatért

Katinka hazatért

Hat hónap magány után visszajött Japánból Kunovics Katinka.

A Romantic egykori énekesnője fél évig dolgozott egy hegy tetején lévő, japán szállodában, amelynek a halljában énekelt és zongorázott esténként. A 35 éves énekesnő dolgozni utazott el a távol-keleti országba, és nem gondolta volna, hogy az álommunka pszichésen ennyire megterhelő lesz a számára.
Elmondása szerint fél évig nem volt kivel beszélnie, mivel angolul - néhány emberen kívül - senki sem beszélt körülötte, kizárólag interneten keresztül kommunikált a külvilággal. "Nem hittem, hogy valaha honvágyam lesz, amikor végre hazaértem csak céltalanul sétálgattam a körúton, és élvezetem a látványt" - vallotta be a Blikknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.