Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 02. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Katy Perry iszonyatosan dögös

Katy Perry iszonyatosan dögös

Péntek este a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel Katy Perry, aki kirobbanó formában van. Az énekesnőn egy deka súlyfelesleg sincs, és a dekoltázsa is irigylésre méltó. Meglepő, de a hangjába se lehet belekötni, élőben talá

Katy Perry két évvel ezelőtt, az I Kissed a Girl című számmal vált világhírűvé, ami után azonnal jött a következő sláger, a Hot n Cold. A második kislemez után rövid hallgatás következett, aminek 2010-ben lett vége. Ekkor jelent meg az énekesnő új lemeze, a Teenage Dream, amire több nagy durranás is felfért - köztük a Snoop Doggal közösen készített California Girls, valamint a címadó dal, a Teenage Dream.

Katy Perry harmadik kislemeze erről az albumról a Firework című dal lesz, amelyhez Magyarországon forgattak klipet. Emiatt az énekesnő öt napot töltött hazánkban, ami láthatóan nagy hatással volt rá. A koncerten legalábbis nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire megszerette Budapestet, a várost, amire - mint mondta - büszkék lehetünk.

A koncert hivatalosan nyolc órakor kezdődött, ám ekkor még nem Katy Perry jött, hanem az elő-dj egy baseball sapkás, kissé pocakos úriember személyében. A dj B kategóriás tupci zenékkel próbált hangulatot csinálni, ami nem volt a legjobb választás, lévén, hogy a közönség átlagéletkora alig haladta meg a 14 évet. A tinik pedig nem David Guettára ropják esténként.

A koncerte egyébként elég kevesen jöttek el, a színpad előtt mindössze 10 tömött sor volt, hátrébb már alig álltak emberek, és az ülőhelyek is csak szellősen teltek meg.

Jót tett neki a fogyókúra

Az elő-dj után 20 perces kínos várakozás következett, majd 21.10-kor belépett a sztár. Katy Perry szürke, testhez álló ruhát viselt, ami még jobban kiemelte tökéletes testét: vékony derekát, hibátlan dekoltázsát, izmos lábát.

Ráadásul, hála az elmúlt két évben ledobott pár kilónak, az énekesnő arca is megváltozott - pozitív irányba. Katy Perry ma már nem úgy néz ki, mint egy kisdisznó, arca sokkal inkább egy porcelánbabáéhoz hasonlatos.

Az énekesnő hangjába se nagyon lehet belekötni. A koncert előtt szilárdan hittem, hogy végig playbackelni fog, vagy ha nem, akkor viszont olyan hangot ad majd ki magából, mint Madonna a legrosszabb pillanataiban. De nem, Katy Perry élőben sokkal jobb, mint a lemezein.

Elkezd hatni a gumibogyó-szörp

A koncert a Hot n Cold-dal indult, és az I Kissed a Girl-el folytatódott. A szám első felét lassan, balladásan énekelte el, aztán váltott, és jött a már jól ismert ritmus. Erős kezdés, a közönséget valahogy mégsem izgatta fel. Pár perc múlva derült csak ki, hogy miért: mindenki a Teenage Dream-re várt, ami a harmadik volt a sorban. Ahogy felcsendültek a dal első hangjai, a rajongótábor tombolni kezdett. Ugráltak a tinik, mintha gumibogyó-szörpött itak volna literszám.

Az énekesnő a koncert alatt egyszer sem öltözött át, ami annyira nem meglepő, mivel mindösszesen egy órát töltött a színpadon. Már épp belejöttünk volna, amikor elkezdődött a California Girls, konfettik hullottak az égből, és az énekesnő elköszönt.

Tény, hogy ezután egy szám erejéig még visszajött, de aztán lehúzta a rolót végleg. Pontosabban, nem végleg, tavasszal ugyanis újra jön. Reméljük, akkor egy kicsit tovább marad a színpadon...

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült