Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 21. 14:57, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Keblet villantott a magyar híresség

Keblet villantott a magyar híresség

Adáról aligha gondolnánk, hogy kétgyermekes édesanya. A fiatal műsorvezető a Viva Cometre készülődve a TV2 Aktívjának kamerái előtt mondta el, bár ritkán visel olyasmit, de odavan a mélyen dekoltált ruhákért.


Ada bevallotta, hogy amióta idejét leginkább ikerfiaival tölti, kevés alkalmi ruhája van. Azt állítja, nagyon ritkán van alkalma a szexi díva bőrébe bújni. A fiatal híresség, mint minden nő, szereti az előnyös testrészeit hangsúlyozni. Ada éppen ezért szívesen hangsúlyozza kebleit, azt sem bánja, ha öltözéke "köldökig ki van vágva" vagy éppen alig takar valamit.




A zenecsatorna egykori műsorvezetője a Viva Comet díjátadóról természetesen nem hiányozhat, most is megragadta az alkalmat, és szuperszexi öltözékben vett részt az egyik legrangosabb díjátadón. 


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült