Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2012. Február 19. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: NSO.hu (Fotó: gyirmotfc.hu)

Kecskemét helyett az NB II-es Gyirmóthoz igazol az exfradista Csizmadia Csaba

Kecskemét helyett az NB II-es Gyirmóthoz igazol az exfradista Csizmadia Csaba

Hiába egyezett meg a KTE vezetőivel, hiába töltötte az elmúlt heteket Kecskeméten, Csizmadia Csaba mégsem a lilákhoz, hanem az NB II-es Gyirmót csapatához szerződött - családi okok miatt választotta a győri együttest.

Noha a KTE vezetősége hetekkel ezelőtt már bejelentette Csizmadi Csaba érkezését, a Fradit elhagyó védő mégsem Kecskeméten folytatja: az NB II-es Gyirmót hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a korábbi válogatott hátvéd 4 és fél évre aláírt a győri csapathoz. A futballista családi okokra hivatkozva állt el a KTE elöljáróival kötött szóbeli egyezségtől.

"Azzal kerestem meg a gyirmóti vezetőket, hogy amennyiben lehetséges szeretnék a csapatukhoz szerződni, melyet első sorban nyomós családi okokkal magyaráztam - nyilatkozta Csizmadia Csaba. - Nagyon szimpatikusak a gyirmóti csapat törekvései, és céljai, korrektek a tulajdonosok, a klubvezetés és a szakmai stáb, így úgy gondolom, hogy közös céljaink lehetnek, hiszen természetesen én az NB I-ben szeretnék játszani a Gyirmóttal. Ezúton is köszönöm a kecskeméti vezetőknek, hogy számítottak rám, és tudom, hogy a döntésemmel kellemetlenséget okoztam és megértem a vezetők és a szurkolok csalódottságát, de sajnos ezt a döntést kellett meghoznom. Nem rám vall, hogy akár szóbeli akár írásbeli megegyezéstől visszalépjek, de a jelenlegi családi problémám kényszerített ehhez a döntéshez. Sok sikert kívánok a csapatnak! Egyébként nem gondolom, hogy visszalépés az NB II, hiszen rövid időn belül a Gyirmót NB I-ben fog szerepelni, mert a mostani keret erre alkalmas."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.