Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Február 19. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: NSO.hu (Fotó: gyirmotfc.hu)

Kecskemét helyett az NB II-es Gyirmóthoz igazol az exfradista Csizmadia Csaba

Kecskemét helyett az NB II-es Gyirmóthoz igazol az exfradista Csizmadia Csaba

Hiába egyezett meg a KTE vezetőivel, hiába töltötte az elmúlt heteket Kecskeméten, Csizmadia Csaba mégsem a lilákhoz, hanem az NB II-es Gyirmót csapatához szerződött - családi okok miatt választotta a győri együttest.

Noha a KTE vezetősége hetekkel ezelőtt már bejelentette Csizmadi Csaba érkezését, a Fradit elhagyó védő mégsem Kecskeméten folytatja: az NB II-es Gyirmót hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a korábbi válogatott hátvéd 4 és fél évre aláírt a győri csapathoz. A futballista családi okokra hivatkozva állt el a KTE elöljáróival kötött szóbeli egyezségtől.

"Azzal kerestem meg a gyirmóti vezetőket, hogy amennyiben lehetséges szeretnék a csapatukhoz szerződni, melyet első sorban nyomós családi okokkal magyaráztam - nyilatkozta Csizmadia Csaba. - Nagyon szimpatikusak a gyirmóti csapat törekvései, és céljai, korrektek a tulajdonosok, a klubvezetés és a szakmai stáb, így úgy gondolom, hogy közös céljaink lehetnek, hiszen természetesen én az NB I-ben szeretnék játszani a Gyirmóttal. Ezúton is köszönöm a kecskeméti vezetőknek, hogy számítottak rám, és tudom, hogy a döntésemmel kellemetlenséget okoztam és megértem a vezetők és a szurkolok csalódottságát, de sajnos ezt a döntést kellett meghoznom. Nem rám vall, hogy akár szóbeli akár írásbeli megegyezéstől visszalépjek, de a jelenlegi családi problémám kényszerített ehhez a döntéshez. Sok sikert kívánok a csapatnak! Egyébként nem gondolom, hogy visszalépés az NB II, hiszen rövid időn belül a Gyirmót NB I-ben fog szerepelni, mert a mostani keret erre alkalmas."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense