Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2012. Február 19. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: NSO.hu (Fotó: gyirmotfc.hu)

Kecskemét helyett az NB II-es Gyirmóthoz igazol az exfradista Csizmadia Csaba

Kecskemét helyett az NB II-es Gyirmóthoz igazol az exfradista Csizmadia Csaba

Hiába egyezett meg a KTE vezetőivel, hiába töltötte az elmúlt heteket Kecskeméten, Csizmadia Csaba mégsem a lilákhoz, hanem az NB II-es Gyirmót csapatához szerződött - családi okok miatt választotta a győri együttest.

Noha a KTE vezetősége hetekkel ezelőtt már bejelentette Csizmadi Csaba érkezését, a Fradit elhagyó védő mégsem Kecskeméten folytatja: az NB II-es Gyirmót hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a korábbi válogatott hátvéd 4 és fél évre aláírt a győri csapathoz. A futballista családi okokra hivatkozva állt el a KTE elöljáróival kötött szóbeli egyezségtől.

"Azzal kerestem meg a gyirmóti vezetőket, hogy amennyiben lehetséges szeretnék a csapatukhoz szerződni, melyet első sorban nyomós családi okokkal magyaráztam - nyilatkozta Csizmadia Csaba. - Nagyon szimpatikusak a gyirmóti csapat törekvései, és céljai, korrektek a tulajdonosok, a klubvezetés és a szakmai stáb, így úgy gondolom, hogy közös céljaink lehetnek, hiszen természetesen én az NB I-ben szeretnék játszani a Gyirmóttal. Ezúton is köszönöm a kecskeméti vezetőknek, hogy számítottak rám, és tudom, hogy a döntésemmel kellemetlenséget okoztam és megértem a vezetők és a szurkolok csalódottságát, de sajnos ezt a döntést kellett meghoznom. Nem rám vall, hogy akár szóbeli akár írásbeli megegyezéstől visszalépjek, de a jelenlegi családi problémám kényszerített ehhez a döntéshez. Sok sikert kívánok a csapatnak! Egyébként nem gondolom, hogy visszalépés az NB II, hiszen rövid időn belül a Gyirmót NB I-ben fog szerepelni, mert a mostani keret erre alkalmas."

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 07. 09:17, szerda | Helyi

Tragédia vetett végett a tárgyalásnak

Tragédia miatt kellett elnapolni É.Imre tárgyalását.

2022. December 07. 08:15, szerda | Helyi

Az őszi bajnoki címre emlékeztek

Az 1997-ben őszi bajnoki címmel a tabella élén telelő ETO labdarúgó csapatát köszöntötték a 25 éves évforduló kapcsán.

2022. December 07. 07:42, szerda | Helyi

Szerdán terelt útvonalon közlekedik néhány busz Győrben

2022. december 7-én szerdán, reggel 6 óra és este 11 óra között munkálatok miatt lezárják a Híd utca Semmelweis és Kiss Ernő utcák közötti szakaszát, ezért az érintett helyi járatok terelt útvonalon közlekednek. – derült ki a Vol

2022. December 07. 07:15, szerda | Helyi

Ezekre figyelj, ha télen is bringázol!

Egyre kevesebb kerékpáros teker az utakon a téli időben.