Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 04. 09:08, péntek | Belföld

Kedvezményt kapsz, ha jelentkezel az Utazás Kiállításra

Kedvezményt kapsz, ha jelentkezel az Utazás Kiállításra

Az ország legnagyobb turisztikai kiállítása az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül.

Ennek jele többek között, hogy 2019-ben 25 százalékkal, 35.000 nőtt a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba érkező látogatók száma.

A látogatók összetétele is előnyösen változott: közel 60 százalékuk volt nő, 75 százalékuk érkezett Budapest területéről, kétharmaduk felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Korosztály tekintetében az érdeklődők mintegy fele az X, harmada pedig az Y generációhoz tartozik.

Ezzel párhuzamosan duplájára emelkedett a kiállítással elégedett cégek száma is, így idén megnövekedett érdeklődés várható. Érdemes tehát minél hamarabb bejelentkezni az elérhető helyekre, már csak azért is, mert október 15-ig ez akár 15 százalék helydíjkedvezménnyel tehető meg.

A 2020. február 27. és március 1. között zajló kiállítás hazai díszvendégeként Eger és térsége, külföldi díszvendégeként pedig Olaszország mutatkozik be.

Bővebb információ: http://utazas.hungexpo.hu/

Forrás: turizmus.com

Fotó: Hungexpo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.