Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 16. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Kegyelmet kapott a népszerű énekes

Kegyelmet kapott a népszerű énekes

A romantikus dalairól elhíresült énekes, Balázs Pali a napokban fejezte be több mint másfél hónapja elkezdett videó klipjének forgatását.

Nem mindennapi izgalmakról mesél a jövőre 15 éves pályafutását ünneplő előadó.

- Nem volt egyszerű a helyzet, életem leghosszabbra nyúlt videó klip forgatásán vagyok túl, tőlem kívülálló okok miatt. A „Találj meg boldogság” című vadonatúj szerzeményemre július közepén kezdtük el a videó felvételeket. Először a nyári koncertjeimen kísért végig a kamera, és örökítette meg a műsorok hangulatát, a közönségem reakcióit estéről estére. A klip további részeihez Budapest belvárosának szabadtéri helyszíneit választottam, mint például a Lánchidat, a Duna-partot, és többek között a Szabadság-hidat is.

S bár a belvárosban igen nagy a forgalom, Palinak mégsem ez okozta a legnagyobb problémát.

- Napfelkeltés, naplementés képeket álmodtunk meg a dalhoz, így szükségünk volt a jó időre, amiből az idei nyáron keveset adtak az égiek nekünk. Az első kitűzött forgatási reggelen olyan felhős volt az ég már reggel 6 órakor is, hogy el sem indultunk a stáb tagjaival a felvétel helyszínére. Néhány napos időjárás előrejelzés megfigyelést követően kitűztük az új forgatási napot, melyre kitűnő időt jósoltak a meteorológusok. Sajnos tévedtek. Hajnalban indulás, kipakolás, felkészülés, majd napfelkelte helyett ismét felhős ég, majd folyamatos esőzés. Ismét nem sikerült semmit haladnunk.

Pali végül kegyelmet kapott az égiektől.

- Pár hét múlva, a harmadik nekifutásunkra, szerencsére ragyogó napsütésben zajlott a közel 10 órás felvétel a festőien szép fővárosban. Amennyiben a végeredmény elnyeri a közönségem tetszését, akkor bizonyára gyorsan elfelejtem majd, hogy másfél hónapig kémleltem az eget naponta többször, reménykedve egy pár órás napsütésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült