Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. November 09. 11:35, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Kell a segítség!

Kell a segítség!

Lassan beköszönt a hideg tél, és bizony az állatoknak is szükségük van a menedékre.

Az Emberek az Állatokért Alapítvány győri telephelye idén is várja a kutyákat és a macskákat, és természetesen a felajánlásokat. Hiszen segítségre a hidegben még inkább szükség van, hogy a megfelelő felszerelések birtokában tudják óvni a gazdátlan kedvenceket.

Beteg, és utcán hagyott kutyák, gazdátlan, meggyötört cicák várják a segítséget az Emberek az Állatokért Alapítvány menhelyén. A téli hideg beköszöntével még inkább elkel a gondoskodás, a több mint 200 kedvenccel üzemelő zsúfolt telepen. Megyénkben egyébként is csak ez az egy intézmény üzemel, amelyik befogadja a megunt háziállatokat. A gondozók remélik, hogy a győriek segítő mancsot nyújtanak, hiszen a felajánlásokra most óriási szükség van.

A menhelyre csak hétfőn 10 állat is érkezett. A költségek pedig magasak, a telepen lakó négylábúak orvosi ellátása például havonta 5-600 ezer forintba kerül. A telepen szinte mindent adományból fedeznek, így aki tud, az, ha csak néhány forintot is, de szánjon a gazdátlan kedvencekre. A menhely honlapján, a www.menhelygyor.hu-n bővebb információt kaphatnak a támogatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.