Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 08. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Kényszeresen szappant eszik egy fiatal lány

Kényszeresen szappant eszik egy fiatal lány

A világ legbizarrabbul hangzó étkezési problémájával küzd a tizenkilenc éves Tempestt Henderson - szappant és mosóport töm magába, hogy boldog legyen.

Miután barátja szakított vele, és anyjától is távol kellett költöznie a főiskola miatt, Tempestt Henderson beteges szokásnak rabja lett - ami akár az életébe is kerülhetett volna. A tizenkilenc éves lány szappant és mosóport kezdett enni, mert csak ezek nyújtottak számára boldogságot. Vagy, ahogy ő fogalmaz, kimosta velük magából a fájdalmat. A mániákus evése odáig fajult, hogy heti öt darab szappant rágcsált el, zuhanyzás közben pedig egy kis darabot szopogatott, vagy éppen nyalogatta magáról a habot. Mindezek mellett desszertért a mosóporos dobozva dugdosta a kezét, és leszopogatta róla az intelligens mikroszemcséket.

Szerencsére fél év után rájött, hogy valami nincs rendben vele, és orvoshoz fordult. Aki ugyan kigyógyítani nem tudta furcsa pszichikai kényszeréből, de azért megtanította rá, hogyan terelje el a gondolatait a szappanevésről. Otthon pedig folyékonyra cseréltek minden tisztítószert, mert azok nem ízlenek Tempestt-nek. Így hónapok óta nem tömött magába semmilyen kosz eltávolításra való kemikáliát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.