Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2019. December 18. 09:00, szerda | Belföld

Kerék nélkül száguldott a kamion az M7-es autópályán

Kerék nélkül száguldott a kamion az M7-es autópályán

Korábban defektet kapott egy kamion pótkocsija, a sofőr pótkerék hiányában eggyel kevesebb kerékkel folytatta tovább útját. A veszélyes szerelvényt az M7-es autópálya somogyi szakaszán szedték ki a forgalomból.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra december 17-én reggel érkezett bejelentés, hogy az M7-es autópályán, Balatonkeresztúr térségében egy olyan járműszerelvény közlekedik, amelynek hiányzik egy kereke.

A fonyódi autópályás rendőrök a bejelentést követően perceken belül megtalálták a kamiont, amely 24 tonna súlyú rakományt szállított.

A járművet vezető 31 éves román állampolgár elmondta, hogy mégSzlovéniában kapott defektet, és mivel pótkerék nem volt nála, azt gondolta, így folytatja útját hazáig. A rendőrök a férfit helyszíni bírsággal sújtották, a kerék pótlásáig nem is közlekedhet tovább.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.