Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2022. Április 19. 11:15, kedd | Helyi

Kereskedelmi szakképzés a Audi Hungaria ÁMK-ban

Kereskedelmi szakképzés a Audi Hungaria ÁMK-ban

„Tarts velünk és alakítsd jövődet!“ – ez a győri intézményben 2017 óta működő kétéves „Idegennyelvű ipari és Kereskedelmi Technikus“ elnevezésű duális képzés mottója.

A német minta alapján működő duális képzés túlnyomórészt német nyelven, két helyszínen zajlik. A diákok az elméleti alapismereteket heti két tanítási napon az Audi Hungaria ÁMK-ban sajátíthatják el, a gyakorlati képzés során pedig heti három napon a partnervállalatok egyikénél tudják elmélyíteni. A kétéves képzési idő alatt a diákok széleskörű betekintést nyernek az ipari vállalat különböző részlegeibe, azok eljárásaiba és folyamataiba.

Sikeresen elvégzett képzés után a diákok az Audi Hungaria ÁMK bizonyítványa mellett a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Német duális szakképzés külföldön“ elnevezésű tanusítványt, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara bizonyítványát vehetik át. A tanulóknak lehetőségük van letenni a Német Kultuszminiszteri Konferencia angol nyelvvizsgáját, valamint megszerezni az ICDL Workforce Base- és az SAP4school-tanusítványt.

A duális szakképzés egy sikertörtént, amely a vállalatoknak kitűnően képzett munkaerőt biztosít. Ez a különleges képzési forma a fiataloknak kiváló szakmai alapokat nyújt.

Címkék: Audi iskola, győr, képzés

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 05. 09:16, vasárnap | Helyi

A Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE

A bajnokság két százszázalékos csapata, a Ferencváros és a Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE női vizilabda csapata.

2023. Február 05. 08:15, vasárnap | Helyi

Sportos és kreatív kínálattal várják a tanulókat

Már csak három hetük van az általános iskolásoknak arra, hogy elküldjék felvételi lapjukat a kiválasztott középiskolába.

2023. Február 05. 07:15, vasárnap | Helyi

Előbújtak az örvös medvék a győri állatkertben

Hamarosan vége lesz a télnek, ha hihetünk a győri állatkert medvéinek.

2023. Február 04. 09:15, szombat | Helyi

Győzelemmel kezdeni itthon

Csak félig lehetnek elégedettek az ETO szurkolók kedvenceik évkezdésével.