Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Április 19. 11:15, kedd | Helyi

Kereskedelmi szakképzés a Audi Hungaria ÁMK-ban

Kereskedelmi szakképzés a Audi Hungaria ÁMK-ban

„Tarts velünk és alakítsd jövődet!“ – ez a győri intézményben 2017 óta működő kétéves „Idegennyelvű ipari és Kereskedelmi Technikus“ elnevezésű duális képzés mottója.

A német minta alapján működő duális képzés túlnyomórészt német nyelven, két helyszínen zajlik. A diákok az elméleti alapismereteket heti két tanítási napon az Audi Hungaria ÁMK-ban sajátíthatják el, a gyakorlati képzés során pedig heti három napon a partnervállalatok egyikénél tudják elmélyíteni. A kétéves képzési idő alatt a diákok széleskörű betekintést nyernek az ipari vállalat különböző részlegeibe, azok eljárásaiba és folyamataiba.

Sikeresen elvégzett képzés után a diákok az Audi Hungaria ÁMK bizonyítványa mellett a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Német duális szakképzés külföldön“ elnevezésű tanusítványt, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara bizonyítványát vehetik át. A tanulóknak lehetőségük van letenni a Német Kultuszminiszteri Konferencia angol nyelvvizsgáját, valamint megszerezni az ICDL Workforce Base- és az SAP4school-tanusítványt.

A duális szakképzés egy sikertörtént, amely a vállalatoknak kitűnően képzett munkaerőt biztosít. Ez a különleges képzési forma a fiataloknak kiváló szakmai alapokat nyújt.

Címkék: Audi iskola, győr, képzés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense