Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2015. Június 18. 07:27, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Keresztrejtvényben kérte meg barátnője kezét egy brit férfi

Keresztrejtvényben kérte meg barátnője kezét egy brit férfi

A The Times című brit lap keresztrejtvényébe rejtett üzenettel kérte meg barátnője kezét egy brit férfi.

A Londonban élő Matthew Dick a Twitteren keresztül vette fel a kapcsolatot Richard Rogan rejtvényszerkesztővel, hogy segítsen neki elrejteni a barátnőjének, Delyth Hughesnak szánt üzenetet a lap keddi fejtörőjében.

A pár épp a nő születésnapját ünnepelte, amikor Dick előrukkolt a szokatlan lánykéréssel. "Aláhúztam a +hozzám jössz+ szavakat a feladványban, amire a válasz a lánykérés volt. A kezeim remegtek, amikor előhúztam a zsebemből a jegygyűrűt" - idézte fel a 38 éves férfi, akinek megrökönyödött barátnője először viccesen nemet, majd igent mondott az ajánlatra.

"Kicsit elérzékenyültem, még ha meg is vicceltem őt azzal, hogy nem megyek hozzá. Megdöbbentett, hogy ennyi követ megmozgatott az ügy érdekében" - idézte a walesi lányt a BBC News.

Richard Rogan szerint ez volt az első keresztrejtvénybe rejtett házassági ajánlat azóta, hogy a fejtőrök 85 évvel ezelőtt megjelentek a lapban. Mint hozzátette: "nem fogunk még egyszer ilyet csinálni".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.