Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Június 09. 10:25, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Késsel fenyegetőzve rabolt egy 13 éves gyerek

Késsel fenyegetőzve rabolt egy 13 éves gyerek

A rendőrök elfogtak egy 13 éves gyereket, aki késsel fenyegetve rabolta el két másik fiatal táskáját.

A rendőrség ügyeletére érkezett egy bejelentés 2016. június 8-án 12 órakor arról, hogy Győrben egy gyerek késsel fenyegetett meg két másik fiatalt, hogy adják át neki értékeiket. A kiérkező rendőröknek a két sértett elmondta, hogy egy 13 év körüli fiú szólította meg őket és pénzt kért tőlük.

Amikor nem adtak neki fenyegetésül a kezét ökölbe szorítva elkezdte átkutatni a két fiatal zsebeit, majd egyikük válláról lerántotta a táskát és abba is kutakodott. A táskában összesen ötven forintot talált és egy kést, amit kivett és azzal tovább fenyegetőzve az egyik sértett telefonját akarta megszerezni. A két áldozat elkezdett futni, majd távolabb egy felnőttől segítséget kértek. A gyermekkorú rabló - miután nem járt sikerrel - a földre dobta a táskát és szintén elfutott, de a helyszínre érkező rendőrök a közelben elfogták. Igazoltatásakor kiderült, hogy a fiút eltűnése miatt is keresi a rendőrség. A gyanúsított elmondta a járőröknek, hogy a közelben egy romos épületben rejtette el a kést.



A gyermekkorú elkövetőt a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol - őrizetbe vétele mellett - rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A fiú elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?