Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2010. Március 09. 13:04, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Késsel fenyegetőzve raboltak ki többeket a fiatal haramiák

Késsel fenyegetőzve raboltak ki többeket a fiatal haramiák

Néhány óra leforgása alatt több embert is kirabolt egy 14 és egy 15 éves fiú Miskolcon. A két fiatalkorú rablót a térfigyelő kamerák segítségével fogták el a rendőrök – értesült a HavariaPress. Vasárnap este érkezett több bejele

A két bandita először egy 21 éves fiatalembert támadott meg: kést szorítottak mellkasához, majd elvették mobiltelefonját és kabátját is. Ezt követően egy nőt támadott meg a kettős, egy mobiltelefont zsákmányolva. A harmadik embertől, aki szembe jött velük az utcán, szintén a mobiltelefonját szerezték meg erőszakkal. A bejelentéseket követően Miskolc összes járőre a két rabló keresésére indult. Végül a térfigyelő kamerák felvételein fedezték fel a két fiút, majd a közelben lévő járőrök elfogták őket. A két fiatalkorú rablót őrizetbe vették, ellenük rablás és más bűncselekmények miatt indult eljárás. A rendőrség kezdeményezte mindkettejük esetében az előzetes letartóztatás elrendelését.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 12:02, péntek | Kék hírek

A TEK fogta el a drogdíler apa-fia párost - videó

A szabolcsi nyomozók felkérésére a TEK munkatársai fogták el a gyanúsítottakat.

2022. Július 01. 09:01, péntek | Kék hírek

Szabadulóbuliból vissza a rácsök mögé

Öt férfi ellen indítottak eljárást a kaposvári rendőrök.

2022. Június 30. 18:09, csütörtök | Kék hírek

Megkívánta magát a kávézó teraszán a tolvaj

Egy kávézónál onanizált, bicikliket lopott, elkötött egy teherautót, amit meg is rongált, de a bácsalmási rendőrök elfogták a 41 éves helybélit.

2022. Június 30. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a barátnőinek életveszélyes sérüléseket okozó férfi

Első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki fiatalkorúként barátnőinek életveszélyes sérülést okozott.