Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. Július 18. 12:47, péntek | Bulvár
Forrás: fullank.com

Kész horror! Borzalmas vége lett a kakaskodásnak! (videó)

Kész horror! Borzalmas vége lett a kakaskodásnak! (videó)

Egy szóváltás után egyszerűen elütötte, és ott hagyta a vitapartnerét.

Ez a csak erős idegzetűeknek ajánlott felvétel Oroszországban készült. A közlekedési kultúra arrafelé finoman szólva sem ideális, de azért az, hogy valaki elüsse azt, akivel összeszólalkozik, még ott is durva.A felvétel egyébként épp az ottani közlekedési kultúra miatt készülhetett el, a sofőrök többsége ugyanis közlekedési kamerát szerel fel az autójába, pont az ilyen esetek dokumentálására.

Az alábbi felvételen egy nagyon csúnyán végződő kakaskodás látható. Egy Nissan nem akart elengedni egy fehér BMW-t, majd mikor egy kereszteződéshez érkeznek, az előbbi autót vezető idősebb férfi kiszáll az autójából, és hátramegy a BMW-hez reklamálni. Mikor visszaszállna a kocsijába, a BMW sofőrje kivág, és hozzápréseli autójához a sofőrt, aki valószínűleg többszörös töréssel rogy a földre.

A BMW sofőrje ezután kiszáll, megnézi, történt-e valami baja autójának, majd beszáll és elhajt... A cserbenhagyásos gázolót állítólag még nem kapták el.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.