Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Február 07. 10:48, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Két embercsempészt és öt illegális migránst fogtak Győrnél

Két embercsempészt és öt illegális migránst fogtak Győrnél

Két embercsempészt és öt illegális migránst fogtak el a rendőrök Győrnél – tájékoztatta a megyei főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t csütörtökön.

Kálmán Gabriella közlése szerint az M1-es autópályán tartott ellenőrzéskor megállítottak egy kisbuszt, amelyben egy 28 éves, Kiskőrösön élő román állampolgár és egy 38 éves keceli férfi mellett öt pakisztáni utazott. Utóbbiak sem Magyarországon tartózkodásra, sem legális továbbutazásra jogosító iratokkal nem rendelkeztek.
Hozzátette: a pakisztániak ellen tiltott határátlépés kísérlete miatt indult szabálysértési eljárás, míg a román és a magyar állampolgárok ellen embercsempészés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?