Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Október 31. 11:30, szerda | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti/police.hu

Két gyilkosság Győrben- az egyik gyilkos szökésben van

Két gyilkosság Győrben- az egyik gyilkos szökésben van

Tegnap délelőtt holtan találta albérletében 23 éves menyasszonyát egy fiatal férfi. A rendőrség azonnal nyomozást indított, már két elkövetőt keresnek.

A megyei nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét. A jelenleg szökésben lévő 39 évesPár Ferencetelfogató paranccsal körözi a rendőrség.

A férfi 165 cm magas, köpcös testalkatú, kopaszodó,azMDT-081 forgalmi rendszámú, kék színűOpel Vectra személygépkocsijával közlekedik.

Pár Ferenc ellen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást. Kérik, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a rendőrség 107 és 112 számán.

Előzőleg aGyőri Rendőrkapitányság ügyeletére 2012. október 28-án, vasárnap egy órakor érkezett a bejelentés, hogy egy 21 éves férfit győri albérleti lakásában holtan találtak.

A boncolás során felmerült annak gyanúja, hogy halálát idegenkezűség okozta. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást az eset körülményeinek tisztázására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.