Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2018. Május 18. 15:25, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Két kamionos akart biciklit lopni Szigetváron - VIDEÓVAL

Két kamionos akart biciklit lopni Szigetváron - VIDEÓVAL

Perceken belül elfogták a rendőrök azt a két külföldi férfit, akik kerékpárokat akartak lopni Szigetváron péntek hajnalban.

A Szigetvári Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka pénteken 3 óra 50 perckor az egyik térfigyelő kamerán azt vette észre, hogy egy külföldi kamion megállt a város egyik áruházának parkolójánál, majd ketten kiszálltak belőle, egyikőjük pedig odament az út túloldalán álló kerékpártárolóhoz, és onnan egy erővágó segítségével több kerékpárt próbált ellopni.

A rendőrök 4 óra 5 perckor a 6-os főúton Szigetvár határában elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 46 és 23 éves külföldi férfiakat, majd előállítottak őket a rendőrkapitányságra.

Gyanúsítotti kihallgatásukon a bűncselekmény elkövetését mindketten elismerték.
Ellenük lopás vétség kísérlete miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.