Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. December 27. 14:30, kedd | Helyi

Két kerékkel lehajtott egy busz a Baross hídról Győrben

Két kerékkel lehajtott egy busz a Baross hídról Győrben

Egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze Győrben, a Baross Gábor hídon.

Az eset következtében az autóbusz átszakította a hídkorlátot, két kerekével lehajtott a hídról. A győri hivatásos tűzoltók kiérkezésére az utasok már elhagyták a járművet, amelyet az egységek drótkötél és a daru segítségével stabilizáltak a közlekedési társaság műhelykocsijának megérkezéséig – közölte a katasztrófavédelem.

A rendőrség tájékoztatása szerint Győrben, a Bartók Béla utca felől a Baross Gábor hídra kanyarodott fel egy helyközi járatú autóbusz 2022. december 27-én 11 óra 40 perc körül. Kanyarodása során – elsődleges információk szerint a sofőr rosszulléte miatt – az út melletti gyalogosokat védő korlátnak, majd egy személygépkocsinak ütközött. Ezt követően az autóbusz a hídon úgy állt meg, hogy átszakította annak korlátját.

A baleset során az érintett személygépkocsi vezetője megsérült, őt, illetve az autóbusz vezetőjét a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Fotó: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.