Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Június 19. 12:40, szerda | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Két nő verekedett össze Győrben az egyik benzinkútnál

Két nő verekedett össze Győrben az egyik benzinkútnál

Győrben az egyik benzinkúton két nő közötti vita bántalmazássá fajult.

A Győri Rendőrkapitányság ügyeletére este érkezett a bejelentés, hogy az egyik helyi benzinkúton két nő összeverekedett. A kiérkező rendőrök az esemény körülményeit tisztázva megállapították, hogy aznap este egy 31 éves győri nő a benzinkút shopjában vásárolt, a bolt előtt álló autójához igyekezett. Beszállt a kocsijába mikor a két asszony közül az egyik - minden ok nélkül - szidalmazni kezdte. A sértettet utánament, hogy számon kérje szidalmai okát. A nő válasz helyett három alkalommal ököllel arcul ütötte.

A járőrök a verekedő nőt Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellene súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja indult eljárás.

Címkék: , verekdés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?