Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2023. Március 17. 09:18, péntek | Helyi

Két szombati napon a Vásárcsarnokban is lehet parkolóbérletet venni

Két szombati napon a Vásárcsarnokban is lehet parkolóbérletet venni

Két szombati napon, március 18-án és március 25-én reggel 8 órától 14 óráig Győrben a vásárcsarnokban is lesz lehetőség lakossági parkolási bérlet vásárlására. – hívja fel a figyelmet a Győr-Szol.

A vásárcsarnok első emeltén megtalálható kihelyezett irodában azok vásárolhatják meg parkolási bérletüket, akik az április 1-e után fizető övezethez tartozó területen szereztek jogosultságot és ott állandó lakcímmel rendelkeznek.

A vásárcsarnokban kizárólag bankkártyás fizetéssel vásárolható parkolási bérlet!

Az ügyintézéshez szükséges okmányok és dokumentumok:

  • érvényes személyazonosító igazolvány vagy érvényes útlevél
  • érvényes vezetői engedély
  • 30 napnál nem régebbi tulajdoni lap vagy érvényes bérleti szerződés (A szolgáltató a nem hiteles tulajdonilap-másolatot is elfogadja, mely az „Ügyfélkapu”-ról díjmentesen letölthető.)
  • állandó lakcímbejelentést igazoló lakcímkártya (vagy régi típusú személyigazolvány)
  • érvényes forgalmi engedély (az igénylőnek a forgalmi engedélyben tulajdonosként vagy üzembentartóként szerepelnie kell)
  • cégautó esetén a lehatárolt területen lakással rendelkező személy nevére szóló használati jogosultságot igazoló dokumentum

Bérlő abban az esetben jogosult a lakossági parkolási bérlet igénylésére, ha a lakcímkártyája szerint az adott ingatlanban állandó lakos és a lakástulajdonos lemond a lakossági parkolási bérlettel kapcsolatos jogáról a javára. A lemondás kizárólag személyesen történhet. Amennyiben a lakossági parkolási bérlet igénylője nem a lakásingatlan tulajdonosa, az igénylés során köteles a lakástulajdonossal együtt megjelenni a Győr-Szol Zrt. ügyfélszolgálati irodájában annak érdekében, hogy a tulajdonos személyesen mondjon le jogosultságáról.

Címkék: győr, Vásárcsarnok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 09:11, péntek | Helyi

Az Év Fája lehet a csikvándi kocsányos tölgy

Kilenc, Magyarországon élő fa között esélyes az az idei Év Fája címre a csikvándi kocsányos tölgy, amely az óvoda udvarán áll. Az Ökotárs Alapítvány által meghirdetett versenyen szeptember 30-ig lehet szavazni.

2024. Július 19. 08:12, péntek | Helyi

Ingyenjogsi: még nagyon sok a kérdés

Térítésmentesen biztosítja az állam szeptembertől a végzős középiskolásoknak a „B” kategóriás jogosítvány megszerzését.

2024. Július 19. 07:10, péntek | Helyi

Megkezdődött az orvostanhallgatók nyári gyakorlata

A győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház minden évben jelentős számban fogad orvostanhallgatókat nyári szakmai gyakorlatra.

2024. Július 18. 09:12, csütörtök | Helyi

Mi lesz a szép zöld füvemmel? A Győr-Szol ezt tanácsolja

Győrben kollégáink folyamatosan ápolják, gondozzák a közterületeket, viszont sajnos látni lehet olyan területeket, ahol a nap kiégette a füvet.