Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. Március 04. 07:05, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Két hónapja látták utoljára Lakatos Mihályt

Két hónapja látták utoljára Lakatos Mihályt

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt a középkorú férfit, aki még az év első heteiben tűnt el a Bács-Kiskun megyei Tompáról.

A szerb határ menti kisvárosban élő, korábban szegedi lakhelyű Lakatos Mihályt január 11-én látták utoljára, azóta semmilyen életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye is ismeretlen.

Az eltűnt férfi 47 esztendős, körülbelül 175 cm magas, normál testalkatú, haja őszes, szeme barna, karján tetoválások vannak.

A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt férfival kapcsolatban, illetve tud a hollétéről, hívja Kiskunhalasi Rendőrkapitányságot, vagy értesítse bármelyik rendőri szervet.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.