Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. December 06. 10:30, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Kétmilliárd forintból járműfejlesztő részleget alakít ki az Audi Győrben

Kétmilliárd forintból járműfejlesztő részleget alakít ki az Audi Győrben

Járműfejlesztő részleget alakít ki Győrben az Audi, a hétmillió euró értékű befektetés 70 új mérnöki munkahelyet teremt - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetésének vezetője.

A motorfejlesztés kezdetén is részfeladatokat kapott a győri egység, ezek bővültek az évek alatt - akárcsak az alkalmazotti létszám, a részleg pedig a konszern megbecsült fejlesztőközpontjává vált - emlékeztetett.

Az új egység feladata a gyártási szempontokat szem előtt tartó járműtesztelés lesz. Többek között hajtáslánc- és járművizsgálatokat, tartósteszteket, komplett járművek numerikus szimulációját és speciális analíziseket végeznek majd az új fejlesztő részlegben.

A fennállásának tíz éves évfordulóját ünneplő motorfejlesztő központról megemlítette: a kezdeti hatvanról másfél százra ugrott az itt foglalkoztatott munkatársak száma, ebbe a területbe eddig több mint kilenc milliárd forintot fektetett a társaság.

Címkék: Audi Hungaria, Győrben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?