Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2016. Október 11. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal

KEZDŐDIK A FUTSAL BL, AZ ETO UKRAJNÁBAN VENDÉGSZEREPEL

KEZDŐDIK A FUTSAL BL, AZ ETO UKRAJNÁBAN VENDÉGSZEREPEL

A Rába ETO futsal csapata Lvivben (magyar idő szerint) szerda 14:00-kor lép pályára a szlovén Brezje Maribor ellen, az UEFA Futsal Cup Mainround 1-es csoportjában.

Másnap a francia Kremlin Bicetre United lesz a magyar bajnok ellenfele, majd egy napos pihenő után szombaton a rendező Energia Lviv mérkőzéssel zárnak a győriek.

Remélhetőleg a Győr sikerrel veszi az Lviv-i küldetést és céljaik szerint az első helyen jutnak tovább az Elite körbe, amit szeretnének megrendezni is.

Dr. Drucskó Zoltán (ETO FC Győr elnöke): Az előző egész éves munkánk eredményeképpen itt lehetünk Ukrajnában. Kerülhettünk volna nehezebb, illetve könnyebb csoportba, de most nekünk ezt a feladatot kell megoldani. Kis időutazáson megyünk keresztül, úgy érezzük, mintha 25-30 évet visszaléptünk volna az időben. Ha már elutaztunk ilyen messzire és ilyen körülmények között kell megküzdenünk a továbbjutásért, akkor gyakorlatilag az öt napot próbáljuk a leghasznosabban eltölteni.

Ne veszítsük el szem elől, miért érkeztünk ide. Azt várom csapatomtól, hogy maximális pontszámmal jusson tovább, a csoportot megnyerje, és gyakorlatilag ezzel megalapozza a győri Elite Round megrendezésének a lehetőségét. Amennyiben ez sikerül, akkor egy kiemelt és két csoport második ellenfelet kapnánk, ami növelné esélyeinket az UEFA Final Four-ba jutásban.

Marcos Angulo (Rába ETO vezetőedzője): Készen állunk a Main Roundra, mindegyik ellenfelünket feltérképeztük. úgy gondolom, megvan a lehetősége annak, hogy megnyerjük a csoportot Ukrajnában.

Vas Ádám (Rába ETO játékosa): Úgy gondolom, hogy a holnapi Maribor elleni meccs lesz a legfontosabb. Papíron mi vagyunk az erősebbek, de úgy gondolom, ez lesz a legnehezebb mérkőzés. Ha nyerünk, másnap a francia Kremlin Bicetre United ellen sokkal könnyebb találkozót várok. Várhatóan a harmadik játéknap fogja a csoportelsőséget is eldönteni az ETO és az SK Energie összecsapásán.

Juanra (Rába ETO játékosa): Holnap játszunk először a futsal BL-ben idén, úgy gondolom, hogy mindig az első meccsek a legnehezebbek. Remélem végig koncentráltak leszünk, és jól dolgozunk, hiszen egész évben erre a megmérettetésre készültünk. Úgy gondolom, meg fogjuk csinálni és továbbjutunk az Elite körbe.

Sáhó Kristóf (Rába ETO játékosa): A múlt héten nagyon erősen készültünk kimondottan a BL-re, több videoval is kielemeztük ellenfeleinket. Remélem, hogy idén jgáték lehetőséghez is fogok jutni, és tovább jutunk első helyen az Elite körbe.

Az 1-es Main Round Csoport mérkőzései:

Szerda 14 óra:
Rába ETO - Berzje Maribor

Csütörtök 14 óra:
Kremlin Bicetre - Rába ETO

Szombat 17 óra:
Rába ETO - SK Energia

Mlg több info itt:http://www.eto.hu/hirek/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 09:14, kedd | Helyi

A harmadik legjobb magyar intézmény lett a Széchenyi István Egyetem az Európai Egyetemi Játékokon

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet nyertek a Debrecenben és Miskolcon megrendezett Európai Egyetemi Játékokon.

2024. Július 30. 08:13, kedd | Helyi

A győrszentiváni önkéntes tűzoltók is kaptak támogatást

Hétszázezer forint támogatást nyert el a katasztrófavédelem pályázatán a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület, üzemeltetésre pedig 128 ezer forinthoz jutottak hozzá egy polgári védelmi kiíráson.

2024. Július 30. 07:12, kedd | Helyi

Osztalékfizetéseket ellenőriztek a Győr-Moson-Sopron vármegyei NAV revizorai

A revizorok összevetették a cégek beszámolóit, a NAV rendszereinek adatait és vizsgálták a taggyűlési határozatokat is.

2024. Július 29. 09:13, hétfő | Helyi

Ilyen meglepetésre nem számítottunk

A Hanyi nyár bevételét a farádi Vöröskeresztes Alapszervezet kapta.