Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Május 08. 14:55, szombat | Sport
Forrás: Team Gokartmania

Kezdődik az ÖTKS endurance gokartbajnokság

Kezdődik az ÖTKS endurance gokartbajnokság

Ezen a hétvégén kezdődik az ÖTKS endurance gokartbajnokság a Jesolo Pista Azzura-n a már szokásos 24-órás versennyel. Idén két magyar csapat áll starthoz, mindkettő a győrzámolyi Team Gokartmania színeiben. A tavaly szezon végére kialak

A régi versenyzők közül maradt Bertalan testvérek, Balázs és Gábor mellett a megszűnő Team Hungary-ből igazolt Nagy Bence és Kandzsarov Péter és az osztrák Kartfriendsből kiváló Stanzl Markus alkotják a csapatot. A második számú GMA idén jelentősen erősített pilóta oldalon. Új csapatfőnökük Csinger László vezényletével áll rajthoz a rallyt megjárt Várday Levente, a magyar bajnokságok matadora a szegedi Mészáros "Meszol" Zoltán , Kolibács Jenő és Szabó Dávid.

A pénteki szabadedzésen végig domináló Meier Racing mögött a 2008-as bajnok Cashpoint Racing és a Gokartmania végzett. " Egész nap szenvedtünk, nem találtuk a beállítást és közel 1mp-vel voltunk lassabbak mint kellett volna... Krisztián (Ábrahám) radikálisan átállította a gépet a GMA irányvonalán, Bali kiment a pályára és 4 kör alatt a leggyorsabbak voltunk a pályán." Mondta Bertalan Gábor a hivatalos szabadedzés után. A GMA 8. helyen végzett.

A szombaton reggel kilenckor kezdődött esőben a qualifikáció. Az Gokartmania első három etapot könnyedén teljesítve végül az elvárásoktól picit alulmaradva a 6. pozícióból vághat neki a délben kezdődő futamnak. A GMA gyors volt a Q1-ben és a Q2-ben de alig tudtak néhány kört teljesíteni, a Q3-ban a pályára sem tudtak kijönni, fontosabb, hogy a versenyre kijavítsák a műszaki hibát.

Szabó Gábor jelenti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.