Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Február 10. 07:29, szerda | Bulvár
Forrás: FH

Ki a felelős Jimmy haláláért?

Ki a felelős Jimmy haláláért?

Zámbó Jimmy özvegye kikéri magának a gyanúsítgatást, és a TV2 Mokka című műsorában reagált az őt ért vádakra, melyek Hulé Éva szájából hangoztak el Hajdú Péter műsorában.

Edit asszony elmondta, neki nincs köze a férje halálához, sőt éppen ellenkezőleg, hiszen megpróbálta megakadályoznia azt. Véleménye szerint az énekes haláláról könyvet író asszony sokkal inkább felelős a tragikus halálesetért. „Ez a kakas, ez valós dolog volt, de nem olyan szinten, hogy a férjem ezért olyan mérges lett volna. A lényeg az, hogy emiatt került elő a fegyver" - mondta Edit asszony, akinek volt saját gázpisztolya, amin még az ujjlenyomata sem volt rajta, mivel gyűlöli a fegyvereket.

Zámbó Jimmy ezt a pisztolyt vetette elő a nejével, hogy mutassa meg, neki is van olyan, majd ezzel lőtt ki az utca felőli ablakon, de fontos kiemelni, hogy nem a kakast akarta kivégezni, mivel azt csak a ház másik végéből tudta volna kivitelezni. Az énekes az özvegye szerint csak meg akarta mutatni, mekkorát szól a pisztoly.

Edit asszony szerint Hulé Éva lelkesen megjegyezte, mekkorát szólt, de Zámbó Jimmy nem elégedett meg ennyivel, megmutatta, mekkorát szólt az ő fegyvere. Kilőtt az ablakon, majd kiürítette a tárat, ám egy golyó a csőben maradt. Edit asszony ezután elkezdett veszekedni férjével, hogy ne játsszon a pisztollyal. Zámbó Jimmy kérte, ne idegeskedjen, mivel szerinte nincs megtöltve, és hogy ezt bizonyítsa, fejéhez emelte a pisztolyt, és lőtt.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.