Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 22. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: MarquardMédia Magyarország KFT.

Ki legyen a címlapon a ValóVilág lányai közül?

Ki legyen a címlapon a ValóVilág lányai közül?

A CKM magazin ellátogatott a ValóVilág villába, hogy lefotózza a négy, még bent
maradt lányt. Arról, hogy ki kerüljön címlapra, az olvasó dönt!

A CKM magazin élő műsorban látogatta meg a lakókat, és lepte meg a hölgyeket a kéréssel: pózoljanak a magazin fotósa előtt! A helyszínt gyorsan birtokba vették a stylistok, sminkesek és a fotós stáb. Az elkészült képek természetesen még nem nyilvánosak, de a CKM magazin szerkesztősége úgy döntött egy-egy képet mégis megoszt a publikummal, méghozzá egy szavazás apropóján.

Mivel mind a négy hölgyről remek fotók készültek, a szerkeszt$ség az olvasókkal szeretné megszavaztatni, hogy melyik villalakó lány kerüljön az áprilisi CKM címlapjára.


A www.ckm.hu oldalon 2011. február 21-től március 4-ig lehet szavazni a lányokra. A képek pikánsra sikerültek, de ez is volt a cél!
A legtöbb szavazatot bezsebelő villalány lesz a március 12-én megjelenő, áprilisi CKM címlapján!


A Marquard Media AG (Zug, Svájc) 100 százaléki tulajdonosa Jürg Marquard. A vállalat 42 magazint ad ki, 39 weboldalt üzemletet Németországban, Ausztriában, Svájcban, Lengyelországban és Magyarországon, továbbá licensz kiadványaival 17 országban is jelen van. A cég körülbelül 650 alkalmazottat foglalkoztat.


A Marquard Media a CKM magazin mellett a JOY, a JOY Astro, a JOY Bistro, az InStyle, aShape, az ÉVA, a PLAYBOY, a PLAYBOY EXCLUSIVE, a DESIGN ROOM, a JOY CELEBRITY és a FITT MAMA magazinokkal van jelen a hazai piacon.


A Marquard Media Magyarország Kft. a piacvezető prémium magazinok kiadója és online tartalomszolgáltató.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.