Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 30. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: MarquardMédia Magyarország

Ki lesz 2011 álomnője és álompasija?

Ki lesz 2011 álomnője és álompasija?

A JOY és a CKM magazin bemutatja a világ 50 legjobb pasiját és bombázóját!

A JOY és a CKM magazin szavazást indított, hogy kiderüljön, ki az olvasók kedvenc álompasija és álomnője 2011-ben. A verseny március 12-én indult, a szavazók a http://www.joy.hu/top50/ és a http://www.joy.hu/top50/ microsite-on adhatják le a szavazataikat az általuk legvonzóbbnak tartott személyre. A jelöltekre 1 hét alatt több mint, 13 000 szavazat érkezett, mely kimagaslónak számít. A versenyzők között a magyar bulvárvilág számos szereplője megtalálható, mint például VV Olivér, Sebestyén Balázs, Király Norbert, Vastag Csaba és Vastag Tamás és Kállay Saunders András. A nők között pedig VV Anikó, Szabó Zsófi, Balogh Edina, Ördög Nóra, H. Szorcsik Viki, Janicsák Veca, Liptai Claudia, valamint sokan mások is színesíti a listát. A jelöltek névsora között a klasszikus szívtiprók, mint Brad Pitt, Johnny Depp, a népszerű Robert Pattinson vagy a lélegzetelállítóan vonzó Agelina Jolie, Megan Fox és Jessica Alba is megtalálható.

Az összes indulóról rövid képes összefoglaló a http://www.ckm.hu/top50/video.php és http://www.joy.hu/top50/video.php oldalakon található. Április 13-án a szavazás részben lezárul, az első 10 helyezett kivételével a rangsorra fény derül, innentől kezdve már csak a legjobbak között folyik a verseny az év álompasija, álomnője címért. A szavazás április végén végleg lezárul és egy nagyszabású TOP 100 díjátadó gálával végződik, ahol a lista élén szereplő nevek kiléte is feltárul. A nyertesek rangsora az online weboldalon is közszemlére kerül majd, valamint a legjobbak belekerülnek a JOY és CKM magazin júliusi lapszámába is. A szavazók között számos értékes nyeremény kisorsolásra kerül.

A Marquard Media AG (Zug, Svájc) 100 százaléki tulajdonosa Jürg Marquard. A vállalat 41 magazint ad ki Németországban, Ausztriában, Svájcban, Lengyelországban és Magyarországon, továbbá licensz kiadványaival számos más országban is jelen van.


A Marquard Media Magyarország Kft. piacvezető prémium életmód magazinok kiadója és online tartalomszolgáltató, az Éva Húsvét mellett JOY, JOY CELEBRITY, JOY Bistro, InStyle, Éva, SHAPE, FITT MAMA, PLAYBOY, CKM, DESIGNROOM és Playboy EXCLUSIVE magazinokkal van jelen a hazai magazin piacon. A Marquard Media online portfoliójába a következő weboldalak tartoznak: www.joy.hu, www.ckm.hu, www.playboy.hu, www.shape.hu, www.latte.hu, www.designroom.hu, www.evamagzin.hu, www.instyle.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.