Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 21. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Ki tudna ellenállni egy ilyen ragyogó nőnek?

Ki tudna ellenállni egy ilyen ragyogó nőnek?

Michelle Pfeiffer Tim Burtont akarja. A sebhelyesarcú színésznője nagyon szeretne újra együtt dolgozni a híres rendezővel, és már ki is nézett magának egy szerepet az új filmjében.

Michelle Pfeiffer nagyon szeretne ismét együtt dolgozni Tim Burtonnel. A híresség már ki is nézett magának egy szerepet a rendező új filmjében, a Dark Shadows-ban, Johnny Depp és Helena Bonham Carter oldalán.

Az 52 éves színésznő a hírek szerint már tárgyalásokat folytat a filmessel, akinek ő volt az első választása Elizabeth Collins Stoddard szerepére. A vámpíros projektben a szereplő egy asszony, aki férje 10 évvel korábbi eltűnése óta magányos özvegyként él a házában.

Johnny vámpírt alakít, Barnabas Collins Maine-ben él, és folyamatosan elveszett szerelmét keresi. Az Oscar-jelölt Helena Bonham Carter pedig dr. Julia Hoffman szerepét kapta, aki egyrészt pszichológus, másrészt a ritka vérbetegségek szakértője. Ő segít Barnabas vérszomját csillapítani.

A film forgatása áprilisban kezdődik, az alapját egy tévés szappanopera adta, a forgatókönyvet Seth Grahame-Smith és John August írták. A további szereplők között pedig biztosan ott lesz még Eva Green, Jackie Earle Hayley és Bella Heathcote. A rendező munkáját producerként Richard Zanuck, Christi Dembrowski és Graham King segíti.

Amennyiben Michelle elvállalja a szerepet a Dark Shadows-ban, 1992 óta először fog együtt dolgozni Timmel a Batman óta, amelyen ő játszotta a Macskanőt a rendező keze alatt.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.