Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Február 13. 07:41, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Kicsit gyengült a Google

Kicsit gyengült a Google

A Microsoft keresője, a Bing tovább erősödött januárban a Google rovására az internetes keresőprogramok piacán – közölte a comScore online piackutató. Bár a Google továbbra is uralja a piacot, de részesedése egy százalékponttal vissza

A januári adatok szerint az online keresések 65,5 százalékát a Google-ön keresztül bonyolították, míg a Binget az internetezők 13,1 százaléka használta. A második legnépszerűbb kereső a Yahoo volt, amit a keresők 16,1 százaléka részesített előnyben januárban, ám mivel tavaly nyár óta a Bing keresőmotorja hajtja a Yahoo tengerentúli oldalait is, a Microsoft részesedése ezzel 29,2 százalékra emelkedett.

Az Egyesült Államokban egyébként csaknem 17 milliárd keresést futtattak januárban a felhasználók, és ezek közül mintegy 11,1 milliárd keresést bonyolított a Google. (pr)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között:

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.