Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 03. 15:40, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiderült: Adát érettségi nélkül vették fel a főiskolára

Kiderült: Adát érettségi nélkül vették fel a főiskolára

A műsorvezető szerint egyszerűen senki sem kérdezte meg tőle, van-e papírja, hanem simán csak felvették? Ada úgy gondolja, mindez azért történhetett így annak idején, mert a kutya nem feltételezte volna róla, hogy nincs meg a vizsgája. R

"Mindez még negyedikes gimnazista koromban történt" - árulta el a műsorvezető egy korábbi interjúban. "Tudni kell, hogy az ezt megelőző éveket Omanban töltöttem, mivel a szüleim az arab országban kaptak munkát. Időnként azonban rendszerint hazajöttem vizsgázni a gimibe. A negyediket pedig már végig itthon jártam. Sajnos nagyon szúrtam a szemét néhány tanárnak, akik kinéztek maguknak, s már az elején megmondták, hogy akármit is csinálok, megbuktatnak. Ezt rendszerint meg is tették. Folyton az történt, hogy megbuktattak, pótvizsgáztam, majd továbbmentem. Negyedikben kifejezetten élvezték, hogy még érettségizni sem mehettem el. Augusztusban pótvizsgáztam, októberben pedig pótérettségiztem. Közben felvettek a főiskolára is, ahol nem kértek tőlem papírokat. Igaz, fél évvel később magam hagytam ott az intézményt, mert rájöttem, hogy más az utam, inkább az üzleti kommunikáció érdekel? De érdekes egy időszak volt, az kétségtelen?"


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.