Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. Január 03. 15:40, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiderült: Adát érettségi nélkül vették fel a főiskolára

Kiderült: Adát érettségi nélkül vették fel a főiskolára

A műsorvezető szerint egyszerűen senki sem kérdezte meg tőle, van-e papírja, hanem simán csak felvették? Ada úgy gondolja, mindez azért történhetett így annak idején, mert a kutya nem feltételezte volna róla, hogy nincs meg a vizsgája. R

"Mindez még negyedikes gimnazista koromban történt" - árulta el a műsorvezető egy korábbi interjúban. "Tudni kell, hogy az ezt megelőző éveket Omanban töltöttem, mivel a szüleim az arab országban kaptak munkát. Időnként azonban rendszerint hazajöttem vizsgázni a gimibe. A negyediket pedig már végig itthon jártam. Sajnos nagyon szúrtam a szemét néhány tanárnak, akik kinéztek maguknak, s már az elején megmondták, hogy akármit is csinálok, megbuktatnak. Ezt rendszerint meg is tették. Folyton az történt, hogy megbuktattak, pótvizsgáztam, majd továbbmentem. Negyedikben kifejezetten élvezték, hogy még érettségizni sem mehettem el. Augusztusban pótvizsgáztam, októberben pedig pótérettségiztem. Közben felvettek a főiskolára is, ahol nem kértek tőlem papírokat. Igaz, fél évvel később magam hagytam ott az intézményt, mert rájöttem, hogy más az utam, inkább az üzleti kommunikáció érdekel? De érdekes egy időszak volt, az kétségtelen?"


Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 05. 08:36, szerda | Bulvár

Ismét Budapestre jön a Depeche Mode

A koncertnek a Puskás Aréna ad otthont jövő nyáron.

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.