Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 06. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Kiderült, miért rúgták ki Vágó Istvánt

Kiderült, miért rúgták ki Vágó Istvánt

Saját kiabálásával és hisztijével magyarázza Vágó István kirúgását a TV2-től. Állítása szerint a 40 milliós játszma szabályain akart változtatni, ám ezt nem engedték neki.

"Kiabáltam. Egy ismerősöm, aki járatos a TV2 belügyeiben, azt állítja, hogy ezért a hisztiért rúgtak ki. Valóban hisztiztem. Hangosan. Azt kiabáltam, hogy ezt a műsort én másként fogom csinálni, mert úgy lesz jó. Lehet, mondták, de nem ez áll a licencben, nem így találta ki az angol jogtulajdonos. Mire én azt üvöltöttem vissza, hogy több licencet változtattam már meg, és hogy írjanak levelet az angoloknak, hogy ezt én így akarom" - mesélte Vágó, aki a heves szóváltás után végül rájött, hogy nem fognak rá hallgatni.

"Parázs, paprikás hangulatban váltunk el egymástól. Dühösen bevágtam magam az autóba és hazavezettem" - emlékszik vissza a kvízmester az eseményekre Bárdos András könyve második kiadásának új fejezetében.

Vágó István nyilatkozata után a TV2 szóvivője, Koltay Tamás az Új Ásznak elmondta: a szerződésbontásról szóló döntést nem egyik pillanatról a másikra hozta meg a TV2 vezetősége, így a kvízmester kirúgása nem a könyvben említett eset miatt történt.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.