Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2016. Augusztus 02. 11:08, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, képek: Simon László

Kidőlt fák és lelógó faágak a vasárnap esti vihar után

Kidőlt fák és lelógó faágak a vasárnap esti vihar után

Hétfőn délelőtt folytatódtak a vasárnap esti viharral kapcsolatos káresemények bejelentései a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére.

A tűzoltók újabb tizenhárom helyszínre vonultak, ahol fák dőltek a kerítésre, melléképületre, légvezetékre, vagy a forgalom elől elzárták az utakat, járdákat. A mosonmagyaróvári, a csornai, a kapuvári és a lébényi hivatásos tűzoltók egy-egy esetben, a soproni hivatásos tűzoltók pedig újabb kilenc esetben vonultak megszüntetni a veszélyt és a forgalmi akadályokat. Sopronban a Tómalom soron egy üdülőház melletti raktárépület tetejét is beszakította a rázuhanó fa, a tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével tudták levágni a károkat okozó fát, majd körbekordonozták az épületet, hogy az elmozdult cserepek ne jelentsenek további veszélyt.


Címkék: károk, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.