Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Augusztus 17. 14:45, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Kiemelt kockázatú a győri meccs

Kiemelt kockázatú a győri meccs

Kiemelt kockázatúnak minősítette az erre illetékes bizottság a csütörtöki Győri ETO - Dinamo Zagreb labdarúgó-mérkőzést. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezért szerda reggel hat órától péntek reggel hat óráig foko

A mérkőzést az előzetes nemzetközi tapasztalatok, a szurkolók biztonsága, a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében minősítette az erre illetékes bizottság kiemelt kockázatúnak - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 
A rendőrség és az ETO Labdarúgó Klub vezetése a mérkőzés előtt alatt és után is jelentős erőket összpontosít. Az esemény zavartalansága érdekében lényegesen szigorúbb rendszabályokat vezetnek be Győr város egész területén és a stadion környékén. Több helyen ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani, a Nagy Sándor József út és Ipar út kereszteződése, a Mártírok út és Ipar út kereszteződése, a Nagy Sándor József út és Stadion utca kereszteződése, valamint a Nagy Sándor József út és Kiskút utca kereszteződése pedig teljesen le lesz zárva.
 
 
A rendőrség továbbá kéri, hogy minden mérkőzésre érkező szurkoló hozzon magával olyan okmányt, mellyel igazolni tudja magát.


FH
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.