Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Június 24. 08:18, szombat | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Kifecsegték Lisa Kudrow titkát

Kifecsegték Lisa Kudrow titkát

Rögtön egy csavarral indulna az új spin-off széria, mely sokakat elszomoríthat. Marta Kauffman, a Jóbarátok készítője és Lisa Kudrow tárgyalásokba fogtak, Phoebe Buffay karakterével új sorozatot indítanának.

Ez lenne a második spin-off azután, hogy Matt LeBlanc-nal elindult a Joey, mely igen kérész életűnek bizonyult. Az InTouch magazinnak nyilatkozó forrás szerint a tárgyalások jól haladnak, Marta és Lisa már a cselekményszál kidolgozásánál tart.

A bennfentes szerint Phoebe az új szériában elvált lenne és ismét New Yorkban élne. A karaktere a 10. évadban hozzáment a Paul Rudd által alakított Mike Hanniganhez, aki ezek szerint nem vesz részt az új projektben, de az nincs kizárva, hogy ő, vagy a többi főszereplő, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer vagy Matthew Perry ne térne vissza egy-egy epizódszerep erejéig.

Fotó:Richard Shotwell/Invision/AP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.