Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 18. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Kifehéredett a szexi énekesnő

Kifehéredett a szexi énekesnő

Beyoncé Knowles külseje teljesen megújult - nemcsak a haját szőkíttette ki, de a bőre is sokkal világosabb, mint eddig volt valami csoda folytán.

Megunhatta Beyoncé, hogy a magazinok címlapfotói, illetve egyes reklámok kedvéért mindig világosítanak a bőrén digitálisan, és inkább megoldotta ő magának. A szexi énekesnő ugyanis sokkal fehérebb bőrrel jelent meg egykori bandatársa, Kelly Rowland születésnapi ebédjén. Ettől persze azonnal szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint a díva is hasonló pigment kezelésekre jár, mint Michael Jackson anno, viszont ezt több szakértő is kétségbe vonta, mivel a jelenleg létező eljárások egyikét sem lehet az egész test felületén alkalmazni, és Beyoncé tetőtől talpig kifehéredett a fotók tanúsága alapján. Vagyis sokkal inkább az lehet a titokzatos színváltás mögött, hogy az anyjától örökölt félvér génjei kezdenek hatást gyakorolni a külsején.

A Destiny's Child egykori üdvöskéjének a haja is sokkal világosabb, mint azt korábban megszokhattuk. De ez esetben nincs nagy titok, hiszen egyszerűen kiszőkítette magát. Illetve még az is szembetűnő változás Mrs. Carter megjelenésében, hogy nem hordja a jegygyűrűjét. Vagyis igazak lehetnek azon hírek, hogy nincs minden rendben Beyoncé és Jay-Z házasságával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.