Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 05. 14:46, péntek | Helyi
Forrás: HírTV

Kihagyja a BL-meccset Görbicz?

Kihagyja a BL-meccset Görbicz?

Szombaton a Krim Ljubljanát fogadja az Audi ETO a BL-középdöntő csoportkörében. Görbicz Anita a Veszprém elleni bajnokin megsérült, így elképzelhető, hogy kihagyja a meccset. Nagyon ne

"Egy biztos, ha tovább akarunk jutni, márpedig ez a célunk, akkor minden hazai meccsünket hoznunk kell, és idegenben is kell pontokat gyűjtenünk, lehet, hogy három-négy is szükséges lesz. (...) Nálunk Tomori Zsuzsi biztos nem játszik. Görbicz Anita játéka még kérdéses, de ismerve őt, ott lesz a pályán. Tény, hogy combjában izomhúzódást szenvedett az előző bajnokin. Az orvosok mindent megtesznek, és majd megmondják, ott lehet-e velünk. Ma nem edzett a csapattal, meglátjuk holnap milyen lesz az állapota. Anita is bizakodó" - nyilatkozta Konkoly Csaba, a győriek edzője.

(sportforum.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.