Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. November 10. 10:11, kedd | Helyi
Forrás: infogyor.hu

Kihagynak pár megállót a győri buszok

Kihagynak pár megállót a győri buszok

Ezt érdemes megnézni, nehogy pórul járjunk! Az útlezárás miatt néhány helyi járat menetrendje is megváltozott. Íme az érintett megállók és autóbuszok!

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja az utasokat, hogy a Nádorvárosi köztemető főbejáratánál található körforgalom aszfaltozási és burkolatijel-festési munkálatai miatt a 14B, 20Y, 32, 34, 36, 37 jelzésű helyi autóbuszvonalak járatai, valamint a 83-as főúton közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok 2015. november 10-én (kedden) üzemkezdettől 2015. november 12-én (csütörtökön) üzemzárásig az alábbi terelőútvonalakon közlekednek.

A 14B jelzésű helyi autóbuszjáratok mindkét irányban a Lajta út – Vasvári Pál utca – Szent Imre út – körforgalom – Szent Imre út – Vasvári Pál utca útvonalon közlekednek, ezáltal nem érintik a „Nádorvárosi köztemető” megállóhelyet, de a temető jobb megközelíthetősége érdekében továbbra is megállnak a „Szent Imre út, Nádas Ernő utca” elnevezésű megállóhelyen.

A 20Y jelzésű helyi autóbuszok mindkét irányban a 83-as út – Mécs László utca – Bakonyi út – Lajta út – Nagy Imre út útvonalon közlekednek, ezáltal nem érintik a „83-as út, Szentlélek templom” és a „Nádorvárosi köztemető” megállóhelyeket, viszont megállnak a „Katód utca”, a „Marcalváros, Kovács Margit utca”, a „Bakonyi út, Gerence út” (AUDI gyár felé), a „Bakonyi út, marcalvárosi aluljáró” (Marcalváros felé), a „Lajta út, gyógyszertár” és a „Lajta út, posta” megállóhelyeken.

A 83-as főúton közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok (beleértve a 32, 34, 36 jelzésű integrált járatokat is) mindkét irányban a 83-as út – Bakonyi út – Lajta út – Vasvári Pál utca útvonalon közlekednek, ezáltal nem érintik a „Győr, 83-as út, Szentlélek templom” és a „Győr, Nádorvárosi köztemető” megállóhelyeket, viszont megállnak Győr, autóbusz-állomás felől a „Bakonyi út, marcalvárosi aluljáró”, míg Győr, autóbusz-állomás felé a „Bakonyi út, Gerence út” megállóhelyen.

A 37-es jelzésű helyi autóbuszok mindkét irányban a 83-as út – Mécs László utca – Bakonyi út – Lajta út –Vasvári Pál utca útvonalon közlekednek, ezáltal nem érintik a „83-as út, Szentlélek templom”, a „Nádorvárosi köztemető” és a „Szent Imre út, Nádas Ernő utca” megállóhelyeket, viszont megállnak a „Katód utca”, a „Marcalváros, Kovács Margit utca”, a „Bakonyi út, Gerence út” (Révai Miklós utca felé), a „Bakonyi út, marcalvárosi aluljáró” (Gyirmót felé), a „Lajta út, gyógyszertár” és a „Lajta út, posta” megállóhelyeken.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense