Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. Január 05. 08:02, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Kilőtték a margitszigeti vaddisznót

Kilőtték a margitszigeti vaddisznót

Kilőtték a Margitszigeten kószáló vaddisznót szerda este - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a mintegy 150 kilogrammos állatot vadász lőtte ki.

Délután elrendelték a Margitsziget lezárását, mert többen bejelentést tettek egy szabadon kószáló, nagy testű vaddisznóról.

Valamivel öt óra előtt feloldották a forgalomkorlátozást. A rendőrség akkor azt írta, hogy a terület átvizsgálása során nem találták a vaddisznót, a szakember véleménye szerint a jól úszó állat már elhagyhatta a szigetet.

Az esti közlés szerint a továbbra is a helyszínen járőröző rendőrök hét órakor jelentették, hogy egy vadász a Duna-parton három lövéssel kilőtte a vaddisznót, a tetem a Pest felőli oldalon elmerült a folyóban.

A kép csak illusztráció - Pixabay

Címkék: vaddisznó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:21, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.