Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2010. Január 01. 08:20, péntek | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Kim Kardashian gyorskajával vonaglik

Kim Kardashian gyorskajával vonaglik

Érdekes reklámfilmben vállalt főszerepet Kim Kardashian. Az amerikai modell-színésznő egy gyorsétteremlánc összeállításában vonaglik erotikus pozícióban, sült csirkefalatokat majszolgatva.

Kim Kardashian megint pikáns módon hívta fel magára a figyelmet. Az amerikai kebelcsoda, akit talán a CSI: New York-i helyszínelők című sorozat sztárjaként ismernek a legtöbben, de modell munkái révén is nagy népszerűségre tett szert, elvállalta egy gyorsétteremlánc reklámjának főszerepét. Különös látvány, amint a szinte tökéletes testű bombázó az ágyán fekszik, és egy sült csirkefalatkákkal megpakolt tálból csipeget, miközben valamilyen kétes eredetű szószt csepegtet a dekoltázsa környékén.

Paris Hilton is promotálta ugyanezt a láncolatot, amikor egy másik reklámban autómosás közben falta a méretes hamburgereket.Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.