Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2010. Január 11. 14:25, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kínos sérülés érte Harry herceget

Kínos sérülés érte Harry herceget

Nem sokon múlott, hogy Diana kisebbik fiát ne Harry hercegnőnek hívják a későbbiekben... Testőrök egész hada kísérgeti Harry herceget, amikor bulizni megy, de a saját hülyeségétől még ők sem tudják megvédeni. A királyi család legifj

Az eset pedig azért kínos, mert nem a térdét ütötte meg, hanem a legérzékenyebb pontját. De szerencséjére a pózna nem volt lerögzítve, így nagy sérülést nem okozott. Viszont így is felszisszent, amikor a királyi ékszerein csapódott a fém rúd.

Ha a huszonöt éves Harry pechesebb, akkor az utolsó kis esélyét is elvesztette volna annak, hogy valaha ő legyen a király Angliában. A nép ugyanis biztos nem szeretne olyan uralkodót, akinek nem lehetnek utódai, mert a történelem során nem sok jó sült ki a trónöröklési harcokból.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.