Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Január 28. 07:27, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kinter Oszkár a TV2-n

Kinter Oszkár a TV2-n

Amíg tavaly az RTL Klub Vacsoracsatájában és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban láthattuk Kinter Oszkárt, addig most meglepetésünkre a TV2 Hal a tortánjában találkozhattunk vele újra. Felmerült a kérdés, hogy lehet ez? Úgy v

Kinter Oszkár a StoryOnline-nak elmondta, hogy nem volt kizárólagos szerződése az RTL Klubbal, bár igaz, hogy a tavalyi évben leginkább ott volt látható. Tehát kiderült, hogy Oszkár TV2-s szereplése nem jogszerűtlen.
Kíváncsiak voltunk arra, hogy a modell nem tart-e attól, hogy most, a Hal a tortán után az RTL Klub nem kéri fel különféle feladatokra? Oszkár elmondta - hogy mivel ő az RTL-lel közös érdekeltségű COOL TV műsorvezetője volt - de már nincs ott -, nem gondolja, hogy kereskedelmi csatorna bármilyen munkát is szánna neki mostanában.

Az azonban nem csoda, hogy a TV2 lecsapott Kinter Oszkárra, hiszen a modell erősen megosztó személyiség, és mint egyéb műsorokban, a Hal a tortánban is képes szítani az indulatokat, s ezzel nézettebbé is teszi a főzős realityt.
Oszkár kérdésünkre azt is elmondta, hogy jól érezte magát a forgatásokon, és asztaltársaival igazi csapattá kovácsolódtak össze.


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.