Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 01. 14:05, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiosztották a Grammy-díjakat

Kiosztották a Grammy-díjakat

Előzetesen arra számított mindenki, hogy Beyoncé tarolni fog idén, ami igaz is lett, de azért így is akadtak elég nagy és furcsa meglepetések a Grammy-n.

Vasárnap este ötvenkettedik alkalommal osztották ki Los Angelesben az Arany Gramofonokat, és emlékezetessé is tette a showt a Hangfelvétel Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiája. Ugyanis a szobrok egy részét szinte vigaszdíjként dobálták a szegény kis Taylor Swiftnek, amiért a csúnya KanYe West bácsi anno megalázta. Ezúttal azonban az idióta rapper nem volt jelen a színpadon, csak a meglepődöttség, amikor az ifjú énekesnőnek ítélték az Év albumáért járó elismerést. Mert ugye mindenki tud mondani legalább öt slágert erről a bizonyos korongról. Emellett Taylor még átvett három másik díjat is. De azért a papírforma is beigazolódott a gitáros lánytól függetlenül. Mivel Beyoncé talicskával vihette haza a gramofonokat, tízből hatot megkapott. Férjecskéje, Jay-Z háromszor lett a pódiumra szólítva, akárcsak a Kings of Leon csapata. A pop új uralkodója, Lady GaGa meglepetésre kétszer is diadalmaskodott, pedig nagyon erős mezőnyben indult. Közvetve pedig hazánkat is érte egy kis dicsőség, a Bartók után elkeresztelt amerikai származású Béla Flecknek köszönhetően.

A nagy vesztesek közül Justin Timberlake-et kell kiemelni, hiszen háromból egyet sem nyert, Pink pedig kétszer bukott el a konkurenciával szemben.

A díjátadó show része - Beyoncét leszámítva - elég élvezetesre sikeredtek. Főként a múlt és a jelen nagy lady-je, vagyis Elton John és GaGa duettje után sikított a nép.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.