Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2010. Február 01. 14:05, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiosztották a Grammy-díjakat

Kiosztották a Grammy-díjakat

Előzetesen arra számított mindenki, hogy Beyoncé tarolni fog idén, ami igaz is lett, de azért így is akadtak elég nagy és furcsa meglepetések a Grammy-n.

Vasárnap este ötvenkettedik alkalommal osztották ki Los Angelesben az Arany Gramofonokat, és emlékezetessé is tette a showt a Hangfelvétel Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiája. Ugyanis a szobrok egy részét szinte vigaszdíjként dobálták a szegény kis Taylor Swiftnek, amiért a csúnya KanYe West bácsi anno megalázta. Ezúttal azonban az idióta rapper nem volt jelen a színpadon, csak a meglepődöttség, amikor az ifjú énekesnőnek ítélték az Év albumáért járó elismerést. Mert ugye mindenki tud mondani legalább öt slágert erről a bizonyos korongról. Emellett Taylor még átvett három másik díjat is. De azért a papírforma is beigazolódott a gitáros lánytól függetlenül. Mivel Beyoncé talicskával vihette haza a gramofonokat, tízből hatot megkapott. Férjecskéje, Jay-Z háromszor lett a pódiumra szólítva, akárcsak a Kings of Leon csapata. A pop új uralkodója, Lady GaGa meglepetésre kétszer is diadalmaskodott, pedig nagyon erős mezőnyben indult. Közvetve pedig hazánkat is érte egy kis dicsőség, a Bartók után elkeresztelt amerikai származású Béla Flecknek köszönhetően.

A nagy vesztesek közül Justin Timberlake-et kell kiemelni, hiszen háromból egyet sem nyert, Pink pedig kétszer bukott el a konkurenciával szemben.

A díjátadó show része - Beyoncét leszámítva - elég élvezetesre sikeredtek. Főként a múlt és a jelen nagy lady-je, vagyis Elton John és GaGa duettje után sikított a nép.


Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.