Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Február 01. 14:05, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiosztották a Grammy-díjakat

Kiosztották a Grammy-díjakat

Előzetesen arra számított mindenki, hogy Beyoncé tarolni fog idén, ami igaz is lett, de azért így is akadtak elég nagy és furcsa meglepetések a Grammy-n.

Vasárnap este ötvenkettedik alkalommal osztották ki Los Angelesben az Arany Gramofonokat, és emlékezetessé is tette a showt a Hangfelvétel Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiája. Ugyanis a szobrok egy részét szinte vigaszdíjként dobálták a szegény kis Taylor Swiftnek, amiért a csúnya KanYe West bácsi anno megalázta. Ezúttal azonban az idióta rapper nem volt jelen a színpadon, csak a meglepődöttség, amikor az ifjú énekesnőnek ítélték az Év albumáért járó elismerést. Mert ugye mindenki tud mondani legalább öt slágert erről a bizonyos korongról. Emellett Taylor még átvett három másik díjat is. De azért a papírforma is beigazolódott a gitáros lánytól függetlenül. Mivel Beyoncé talicskával vihette haza a gramofonokat, tízből hatot megkapott. Férjecskéje, Jay-Z háromszor lett a pódiumra szólítva, akárcsak a Kings of Leon csapata. A pop új uralkodója, Lady GaGa meglepetésre kétszer is diadalmaskodott, pedig nagyon erős mezőnyben indult. Közvetve pedig hazánkat is érte egy kis dicsőség, a Bartók után elkeresztelt amerikai származású Béla Flecknek köszönhetően.

A nagy vesztesek közül Justin Timberlake-et kell kiemelni, hiszen háromból egyet sem nyert, Pink pedig kétszer bukott el a konkurenciával szemben.

A díjátadó show része - Beyoncét leszámítva - elég élvezetesre sikeredtek. Főként a múlt és a jelen nagy lady-je, vagyis Elton John és GaGa duettje után sikított a nép.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.