Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2010. Február 01. 14:05, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiosztották a Grammy-díjakat

Kiosztották a Grammy-díjakat

Előzetesen arra számított mindenki, hogy Beyoncé tarolni fog idén, ami igaz is lett, de azért így is akadtak elég nagy és furcsa meglepetések a Grammy-n.

Vasárnap este ötvenkettedik alkalommal osztották ki Los Angelesben az Arany Gramofonokat, és emlékezetessé is tette a showt a Hangfelvétel Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiája. Ugyanis a szobrok egy részét szinte vigaszdíjként dobálták a szegény kis Taylor Swiftnek, amiért a csúnya KanYe West bácsi anno megalázta. Ezúttal azonban az idióta rapper nem volt jelen a színpadon, csak a meglepődöttség, amikor az ifjú énekesnőnek ítélték az Év albumáért járó elismerést. Mert ugye mindenki tud mondani legalább öt slágert erről a bizonyos korongról. Emellett Taylor még átvett három másik díjat is. De azért a papírforma is beigazolódott a gitáros lánytól függetlenül. Mivel Beyoncé talicskával vihette haza a gramofonokat, tízből hatot megkapott. Férjecskéje, Jay-Z háromszor lett a pódiumra szólítva, akárcsak a Kings of Leon csapata. A pop új uralkodója, Lady GaGa meglepetésre kétszer is diadalmaskodott, pedig nagyon erős mezőnyben indult. Közvetve pedig hazánkat is érte egy kis dicsőség, a Bartók után elkeresztelt amerikai származású Béla Flecknek köszönhetően.

A nagy vesztesek közül Justin Timberlake-et kell kiemelni, hiszen háromból egyet sem nyert, Pink pedig kétszer bukott el a konkurenciával szemben.

A díjátadó show része - Beyoncét leszámítva - elég élvezetesre sikeredtek. Főként a múlt és a jelen nagy lady-je, vagyis Elton John és GaGa duettje után sikított a nép.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.