Városlista
2024. szeptember 26, csütörtök - Jusztina

Hírek

2010. Június 21. 07:37, hétfő | Kék hírek
Forrás: HírTV

Kirabolta és megütötte anyját – játékgépre költött

Kirabolta és megütötte anyját – játékgépre költött

Játékgépre költötte az anyjától bevásárlásra kapott pénzt egy férfi Csongrádon szombaton. Amikor újabb összeget kért tőle és az asszony megtagadta, meg is ütötte.

Bevásárlásra adott 4 ezer forintot egy idős asszony a 39 éves fiának, de az játékgépre költötte. Később hazament és pénzt kért, amit az anyja megtagadott. A fia megfenyegetett, majd lökdöste és megütötte az asszonyt. Ez a nap folyamán többször megismétlődött, így az anya rendőrökhöz fordult segítségért. A munkanélküli férfi - aki pszichiátriai kezelés alatt áll - ellen rablás miatt indult eljárás, őrizetben van, kezdeményezik előzetes letartóztatását.



HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.