Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2016. Október 10. 19:31, hétfő | Életmód

Kiránduljunk, utazgassunk, hosszabbítsuk meg a nyarat!

Kiránduljunk, utazgassunk, hosszabbítsuk meg a nyarat!

A nyárutó kellemes melegét kihasználva, amíg az időjárás engedi, kerekedjünk fel és jutalmazzuk meg magunkat egy kora őszi pihenéssel!

Akinek a nyáron nem volt lehetősége kikapcsolódni itt a remek alkalom, hogy kivegyen néhány nap szabadságot és feltöltődjön itthoni vagy külföldi tájakon. Az egy napos utazást kedvelőknek és a hosszabb időre pihenni vágyóknak az utazási irodák színes ajánlatokkal kecsegtetnek a hűvösebb évszakban is. Látogassunk el hazánk csodaszép vidékeire és fordítsuk figyelmünket, energiánkat a lenyűgöző tájakra, családunkra, barátainkra! Az őszi szabadidős programok szervezése mellett szóló érvek közül talán a legvonzóbb, hogy kiszakadunk a hétköznapok szürkeségéből, szorosabbra fűzhetjük a családi, baráti kötelékeket is. Azzal ajándékozzunk meg a hozzánk legközelebb álló személyeket, hogy időt szentelünk nekik, figyelünk rájuk. Sétáljuk egyet a színes falevelek között, vagy menjünk túrázni a hegyekbe, esetleg szürcsöljünk el egy-két koktélt a tengerparton, de használjuk ki a kedvező időjárást közérzetünk és hangulatunk javítása érdekében!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Életmód

Karbantartási munkálatok miatt kisebb kiesés lehet egyes TV- és rádióadásokban

Az Antenna Hungária rendszeres karbantartási kötelezettsége keretében augusztus 13-án és 14-én a Széchenyi-hegyi tornyán végez karbantartást.

2024. Augusztus 13. 07:51, kedd | Életmód

Jelentősen felgyorsult a klímaváltozás a magyar erdőkben is

A klímaváltozás százszor gyorsabban megy végbe a magyar erdőkben, mint harminc évvel ezelőtt, ezért az erdészetekre komoly feladat hárul jelenleg és a jövőben is

2024. Augusztus 11. 09:43, vasárnap | Életmód

A Perseida meteorraj Magyarország felett