Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Október 24. 17:01, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kirándulni indultak, de nagyon eltévedtek

Kirándulni indultak, de nagyon eltévedtek

A szlovák, illetve szlovák-brazil állampolgárságú pár Szádvárhoz akart kirándulni, de Szögliget környékén eltévedtek.

A szlovák, illetve szlovák-brazil állampolgárságú pár október 21-én 18 óra 19 perckor telefonon jelezte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy túrázás közben eltévedtek, feltehetően Szögliget környékén lehetnek. Rendőrök, erdészek, a mentőszolgálat munkatársai indultak felkutatni az eltévedt férfit és nőt – közölte a rendőrség.

A bejelentést követően a Szendrői Rendőrőrs munkatársai indultak a férfi és a nő felkutatására. A rendőröknek még sikerült telefonon kapcsolatba lépniük a párral, akik nem hallották a rendőrautó hangjelzését, illetve a fényjelzést sem látták, de tudtak küldeni egy fotót arról a helyszínről, ahol éppen tartózkodtak. Ezt követően a térerő megszűnt, az idő pedig haladt előre, a sötétedéssel együtt.

Az Edelényi Rendőrkapitányság megerősítő erőinek és az Aggteleki Nemzeti Park munkatársainak sikerült pontosítani az eltűntek lehetséges tartózkodási helyét.
Az erőfeszítések 21 óra 45 perckor eredményt hoztak, az egyesített erők megtalálták az eltévedt párt. A készenlétbe helyezett mentőszolgálat munkatársainak szerencsére nem akadt dolguk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk