Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Június 11. 07:47, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Kisfia születik októberben a magyar színésznek

Kisfia születik októberben a magyar színésznek

Gyönyörűen gömbölyödik Szabó Győző állapotos kedvesének hasa. Judit októberre várja első közös gyereküket, aki az ultrahangvizsgálatok alapján úgy tűnik, kisfiú lesz.

 

Pár héttel ezelőtt a hazai színészvilág és a közeli családtagok örömmel fogadták a hírt: Szabó Győző hamarosan ismét édesapa lesz. A színészt kedvese, Rezes Judit lepte meg az örömhírrel, akivel már két éve él boldog párkapcsolatban. Győző rutinos édesapának számít, előző kapcsolatából van már egy kislánya, Bori, akinek, ha minden igaz, öcsikéje lesz. Judit terhessége a huszadik hétnél tart, és a színésznő remekül érzi magát.

 

"Szerencsésnek mondhatom magam, mert egyáltalán nincsenek reggeli rosszulléteim - meséli. - Amíg lehetett, dolgoztam is, de ennek most vége, mert a színházi nyári szünet után már nem vállalok új szerepet, hiszen októberre vagyok kiírva. Győzővel úgy tervezzük, még egy utolsó közös romantikus nyaralást beiktatunk, mielőtt megszületik a pici."

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.