Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2018. Március 19. 06:00, hétfő | Külföld

Kisrepülő zuhant le a Fülöp-szigeteken - gyerekek, fiatal halottak

Kisrepülő zuhant le a Fülöp-szigeteken - gyerekek, fiatal halottak

Tízen, köztük gyerekek és fiatalok vesztették életüket még szombaton a Fülöp-szigetek fővárosa, Manila közelében történt szerencsétlenségben. – írja az MTI.

A légi jármű öt utasa és a házban tartózkodó öt ember életét vesztette.
A kétmotoros, Piper 23 Apache típusú kisrepülő alig szállt fel a Manilától Északra található Plaridel repülőteréről, amikor egy lakóépületre zuhant. A gép fedélzetén a pilótával együtt öten utaztak, de meghalt egy 7 és egy 10 éves gyerek is, valamint egy 17 éves fiatal a balesetben.

A helyi média értesülései szerint éppen ebéd közben zuhant a házra a repülő, az épület leégett, a gépből pedig roncsok maradtak, miután egy fába, majd egy villanyoszlopba ütközött. A baleset okát egyelőre nem tudják, de valószínűleg egy légáramlat játszhatott közre.

Forrás: 24.hu

Kép: MTI/EPA

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 25. 14:49, péntek | Külföld

Megháromszorozódott az Európába behozott amerikai LNG mennyisége

Az Európába irányuló amerikai cseppfolyósított földgáz (LNG) szállítmányok volumene 2021-hez képest mintegy háromszorosára nőtt 2022 első hét hónapjában.

2022. November 25. 07:35, péntek | Külföld

Felmérés: a britek 60 százaléka szerint rosszul alakulnak a dolgok a kilépés óta

A csütörtökön ismertetett legfrissebb felmérés szerint a brit választók csaknem 60 százaléka tartja úgy, hogy rosszul alakulnak a dolgok a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) óta.

2022. November 25. 07:32, péntek | Külföld

Elon Musk \"amnesztiát\" hirdetett - feloldják a korábban felfüggesztett Twitter fiókokat

\"Amnesztiát\" hirdetett a Twitter tulajdonosa csütörtökön a közösségi oldal korábban felfüggesztett felhasználóira vonatkozóan.