Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. December 07. 13:48, péntek | Helyi

Kiss János nemzetközi kitüntetést kapott

Kiss János nemzetközi kitüntetést kapott

Kiss János táncművész, Kossuth-díjas, Érdemes Művész, a Győri Balett igazgatója, Barátságért és együttműködésért érdemrend kitüntetésben részesült.

Kiss János, a Nemzetközi Humanitárius Együttműködésért felelős Oroszországi Szövetségi Hivatal döntése alapján kapta meg az érdemrendet, amelyet Valery Platonov, Oroszország Magyarországi Nagykövetségének tanácsosa és az Orosz Kulturális Központ igazgatója adott át neki 2018. december 6-án.

Szívből gratulálunk a kitüntetéshez!

Forrás: Győri Balett

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense